top of page
Фото автораUCAN Radio

Нові Можливості для Українців: Канадська Міграційна Ініціатива


Канада завжди була привітною країною для іммігрантів, і зараз українці мають ще одну можливість реалізувати свої мрії про постійне проживання в цій чарівній країні.

Торонто

Уряд Канади оголосив про запуск нової тимчасової міграційної програми, яка надасть можливість українцям отримати дозвіл на постійне проживання.


Ця ініціатива спрямована на те, щоб допомогти українським громадянам, які мають близьких родичів із канадським громадянством або статусом постійного жителя Канади. Прийом заявок для участі в програмі розпочався 23 жовтня.


Однією з головних переваг цієї програми є можливість близьким родичам українців, які вже проживають в Канаді, знову з'єднатися зі своїми близькими. Серед визнаних близьких родичів в Канаді - батьки, діти, бабусі й дідусі, подружжя, брати та сестри.


Зазначимо, що програма також доступна для законних або цивільних партнерів тих українців, які мають членів родини у Канаді, але самі не можуть виїхати до країни. Це означає, що навіть у випадках, коли військовослужбовці, у яких є родичі в Канаді, померли або зникли безвісти, їхні родини можуть отримати посвідку на проживання у Канаді.


Терміни розгляд


у заявок на цю програму поки що не повністю визначені, але відомо, що можливість подачі заявок відкрилася 23 жовтня. Ця програма передбачає медичний огляд, подання документів про несудимість та біометричну ідентифікацію.


Ця ініціатива канадського уряду спрямована на возз'єднання українських родин, які постраждали від агресії Росії. Канада завжди була опорою для багатьох українців, і ця програма є ще одним кроком до їхнього благополуччя в цій чудовій країні.


Звертаємо увагу, що Канада активно підтримує українців і за попередніх програм прийняла близько 800 тисяч віз біженцям з України, які рятувалися від війни. Зараз нова програма дає надію тим, хто мріє про стабільне майбутнє в Канаді.






16 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Коментарі


bottom of page