top of page
Фото автораLina Doroshenko

Афіша Калгарівщини #008 – 19 – 24 червня

В середині літа на українців у Калгарі чекають Pereveslo Music Fest, семінар про отримання PR та ярмарка вакансій.


Офлайн-семінар "Від CUAET до Permanent Residence"

19 червня, 17:30 – 20:00


Про захід. Під час зустрічі мова йтиме про шляхи імміграції в статусі CUAET з урахуванням останніх оновлень імміграційних програм. В Альберті після паузи знову запустили Alberta Opportunity Stream, проте в Канаді існує понад 120 іміграційних програм для отримання статусу Permanent Residence. Професіонали з компанії Osuji & Smith Lawyers  Рован Фішер та Олена Сенькович розкажуть детально про оновлення міграційних програм. Завдяки цьому можна буде зрозуміти, яка підходить найкраще саме вам.


📍 Де: UCAN Radio, 3553 31 St NW suite 290

🎟️ Умови. Івент проходить за системою Pay What You Want. Ви можете заплатити за квиток будь-яку суму на власний розсуд від 5 CAD. 

🔍 Деталі: surl.li/umgrx

 

Pereveslo Music Festival

23 червня, 15:00-19:00


Про захід. Минулого літа відомий у Калгарі хор Pereveslo влаштовував творчі пінкіки, які цьогоріч доросли вже до фестивалю. Організатори обіцяють співи, танці та паті. На відвідувачів чекає великий ярмарок зі смаколиками та різноманітними виробами від українців. Для дітей готують майстер-класи з малювання та футболу, а також фейс арт та шоу мильних бульбашок. А дорослі зможуть порелаксувати на терапевтичному майстер-класі та створити картину у техніці крапкового живопису. Пишаємося бути партнерами заходу, та чекаємо вас на фестивалі.


📍 Де: Baker Park

🎟️ Умови. Вхід вільний. Додатково оплачуються деякі майстер-класи. Тут діє система Pay What You Want, а вартість майстер-класів стартує від 5 CAD. 50% донатів підуть на підтримку найбільшого шелтера в Україні «Місто добра». На деякі майстер-класи потрібна попередня реєстрація.

🔍 Деталі: surl.li/umysq

 

Laser tag від Synergy business club

23 червня, 18:30


Про захід. Організатори українського Synergy business club у Калгарі вирішили урізноманітнити вихідні та влаштовують поєдинок в Laser tag. Обіцяють круте командне змагання та гарантований сплеск адреналіну. 


📍 Де: 

🎟️ Умови. Вартість участі – 35 CAD. Потрібна попередня реєстрація.

🔍 Деталі: реєстрація у діректі – surl.li/umzil

 

Інформаційна сесія "Career Switch Success in Canadа"

24 червня, 18:00-20:00


Про захід. Ця зустріч для тих, хто хоче змінити кар'єрний вектор або отримати місцеву освіту та нову затребувану професію. Співробітники ERP College розкажуть про можливості отримання місцевого диплома за дев'ятьма напрямками у сфері бізнесу, технологій та охорони здоров'я. Один з напрямків – масажна терапія. Тут будуть питання про навчання, отримання диплома та можливості заробітку в майбутньому. А ось навички студентів, які навчаються вже рік, можна буде оцінити прямо на місці, бо для відвідувачів запланували цілий сеанс масажу. Тож, всі охочі зможуть на 15 хвилин розтанути в руках професійних масажистів. Як вам така ідея? Особисто мені кортить спробувати, бо я ще не бувала на подібних презентаціях. Зауважу, що зустріч проходитиме англійською. 


📍 Де: UCAN Radio, 3553 31 St NW suite 290

🎟️ Умови. Івент проходить за системою Pay What You Want. Ви можете заплатити за квиток будь-яку суму на власний розсуд від 3 CAD. 

🔍 Деталі: surl.li/umzdt

 

Ярмарка вакансій Calgary Multi-Employer Job Fair

26 червня, 09:00-12:00


Про захід. Канадська рекрутингова компанія Lifemark влаштовує ярмарку вакансій Calgary Multi-Employer Job Fair. Якщо ви якраз шукаєте роботу, друкуйте резюме та гайда знайомитись з новими людьми.


📍 Де: Lifemark Sunridge, 2121 29 St NE

🎟️ Умови. Безкоштовно.

🔍 Деталі: реестрація за посиланням – surl.li/unaib 

Σχόλια


bottom of page