top of page
Фото автораLina Doroshenko

Афіша Калгарівщини #005 – 27 травня – 2 червня

Афіша подій для українців у Калгарі наприкінці травня. У цей час на вас чекають гра в класичну “Мафію”, стендап від Антона Тимошенка, зустріч Жіночого клубу на тему пошуку інвестицій для власного бізнесу та два фестивалі.


Гра Mafia 

31 травня, 18:00 – 23:00


Про захід. Команда Wild Rose та UCAN Radio влаштовує вечір "Мафії". Гравців очікує насичений івент, який складатиметься з двох частин. Для початку пройде майстер-клас, на якому розкажуть правила, інсайти та техніку гри. А потім буде велика гра за двома столами, музичним супроводом та реквізитом.


📍 Де: UCAN Radio, 3553 31 St NW suite 290

🎟️ Умови. Івент проходить за системою Pay-what-you-want. Ви можете заплатити за квиток будь-яку суму на власний розсуд від 10 CAD. Всі кошти буде скеровано організації Canadian Brigade for Ukraine, яка передать їх на допомогу Україні. Чим більшим буде донат, тим більшим - вклад у перемогу!

🔍 Деталі: surl.li/tymfx

 

Стендап Антона Тимошенка

31 травня, 19:00 - 21:30



Про захід. Відомий український комік Антон Тимошенко у рамках першого туру Північною Америкою заїде й до Калгарі. Протягом чотирьох тижнів стендапер виступить у 18 містах США та Канади, щоб зібрати гроші на допомогу ЗСУ. До слова, минулої осені Антон дав кілька великих концертів у Києві та зібрав 4,6 мільйони гривень, які пішли на Сили оборони. З цього туру може привезти набагато більше, якщо українці підтримають якісний гумор долларом. Для благодійного туру він написав спеціальну програму, тож цих жартів ви ще не бачили у Tik-tok та на YouTube. 


📍 Де: Common wealth bar & stage, 731 10 Ave SW

🎟️ Умови. У продажу залишились лише квитки на компанію з чотирьох людей у VIP-зоні біля сцени. Загальна вартість – близько 300 CAD.

🔍 Деталі: surl.li/tynqh

 

Зустріч Жіночого Бізнес клубу "Фінансування власної справи в Канаді"

1 червня, 11:00 – 13:00


Про захід. Менеджерка напрямку кредитування малого та середнього бізнесу RBC банку Алла Ющенко розкаже, як українцям відкрити у Канаді власну справу. Серед питань: що писати у бізнес-плані, щоб вам захотіли дати на нього гроші, а також, які є варіанти фінансування бізнесу.


📍Де: 800, 6th Ave SW

🎟️Умови: безкоштовно, необхідна реєстрація

🔍Деталі: реєстрація за посиланням – surl.li/tldxj

 

Український Фестиваль у Калгарі

1 червня, 10:00 – 24:00

2 червня, 10:00 – 18:00



Про захід. Протягом двох днів українська спільнота влаштує уже традиційний фестиваль з танцями, співами та українською кухнею. Цей фест проходитиме 14-й раз. Серед виконавців – гурт "Трембіта", співачка Євгенія Гонтар та переможниця проекту Голос Країни 2019 Оксана Муха. Протягом фесту українські танці показуватимуть представники колективів "Троянда", "Ялинка", "Барвінок", які мають у Калгарі танцювальні школи.


📍 Де: Acadia Recreation Complex, 240 90 Ave SE

🎟️ Умови. Вартість вхідного квитка – від 5 до 10 CAD (в залежності від віку), для дітей до 5 років вхід безкоштовний.

🔍 Деталі: surl.li/tymuk

 

Бузковий фестиваль/Lilac Festival

2 червня, 10:00 – 18:00



Про захід. У Калгарі пройде традиційний вуличний фестиваль бузку. Четверта стріт на день перетвориться в пішохідну вулицю з вуличною їжею та місцевими торгівцями. Окрім того, тут встановлять сцену, де протягом дня виступатимуть молоді групи та артисти. Загалом заявлено близько 500 виступів. Фестиваль у місті проводять з 1989 року з невеликою перервою через пандемію. Щороку подія збирає близько 100 тисяч людей. Тож, якщо ви хочете подивитись на традиційне канадське святкування, приходьте в район Beltline.


📍 Де: 4th Street SW (у проміжку від 12th Avenue South до Elbow Drive)

🎟️ Умови. Безкоштовно.

🔍 Деталі: surl.li/tymhz


Comments


bottom of page