top of page
Фото автораLina Doroshenko

Афіша Калгарівщини #004 – 20-26 травня

Афіша подій для українців у Калгарі у другій половині травня. У цей час на вас чекають футбольний матч, великий фестиваль для IT-шників, воркшоп про успішне проходження співбесіди та відповіді на незручні питання рекрутера, а також чайна церемонія.

Футбольний поєдинок Rangers Athletics VS FC Tryzub   

21 травня, 18:30


Про захід. Tryzub – перша українська команда, що грає у Другому дивізіоні федерації футболу Калгарі. Цього разу наші хлопці вийдуть на поле проти Rangers Athletics, команди, яка входить до складу великого клубу в Калгарі. Tryzub поки не має жодної поразки, тож приходьте вболівати за хлопців.


📍 Де: Foothills Athletic park #5, 2431 Crowchild Trail NW

🎟️ Умови: безкоштовно 

🔍 Деталі: surl.li/trpqe   

 

Воркшоп "Підготовка до співбесіди"

22 травня, 17:30-19:30


Про захід. Карʼєрний консультант Centre for Newcomers Наталія Стороженко, яка 9 років працює в рекрутингу та працевлаштовує українців за кордоном проводить серію воркшопів. Під час Interview Preparation вона розкаже: 


- як відповісти на найпоширеніші питання аби отримати job offer;

- tell me about yourself, або чому роботодавцю не цікаво слухати про Вас; 

- що таке схема STAR, та як навчитися будувати свої розповіді аби засяяти на співбесіді; 

- про що запитати рекрутера та як правильно відповісти на питання про зарплатні очікування. 


📍Де: Центральна бібліотека, 800, 6th Ave SW (Idea Lab – 3 поверх)

🎟️Умови: безкоштовно за реєстрацією

🔍Деталі: реєстрація за посиланням – surl.li/trpqx 

 

Tech Opportunity Fest

24 травня, 16:00-20:30

25 травня, 10:00-16:00 



Про захід. Це дводенний івент для тих, хто працює в IT-сфери, навчається технологіям або хоче побудувати в Канаді кар'єру в цьому напрямку. Протягом двох днів у Калгарі збиратимуться представники 16-ти провідних IT-спільнот міста. Учасники можуть відвідати цікаві лекції та майстер-класи на актуальні теми, а також можуть завести корисні знайомства з колегами та лідерами галузі. Для українців це можливість знайти роботу мрії та зробити перші кроки у світ IT в Канаді.


📍 Де: Platform Calgary, 407 9 Ave SE 

🎟️ Умови: безкоштовно, потрібна реєстрація

🔍 Деталі: подробиці фесту та реєстрація – surl.li/tqmaz 

 

Дискотека Celebration Gulba's Birthday 

25 травня, 21:00-02:00



Про захід. Любителям нічного життя організатори українських дискотек обіцяють особливу програму до Дня народження ідеї створення Gulba у Калгарі. Цієї ночі для відвідувачів влаштують уроки танців та розважатимуть живою музикою. Окрім того, організатори анонсують участь у вечірці спеціального гостя, імʼя якого поки не розкривають. Частину коштів від проведення вечірок традиційно обіцяють передати на допомогу Україні.


📍 Де: Dreamers Night Club, 1140 10 Ave SW

🎟️ Умови: раннє бронювання – 15 CAD, звичайна ціна – 20 CAD 

🔍 Деталі: surl.li/trpop 

 

Чайна церемонія від Чайного клубу Калгарі

26 травня, 10:00-14:00



Про захід. Чайний майстер та засновник Чайного клубу Калгарі Микола Коноваленко з 2020 року досліджує китайську чайну культуру. За цей час він накопичив не лише цінні знання про чай, а й колекцію з 50-ти різних видів чаю від приватних чайних фермерів Китаю. Під час чайної церемонії Микола розкаже про культуру чаювання, влаштує дегустацію трьох сортів чаю та розкаже про "чайне сп'яніння". Захід для тих, хто хоче зробити невелику перерву в життєвих перегонах, отримати новий досвід та познайомитись з цікавими людьми.


📍Де: 3553 31 St NW suite 290

🎟️Умови: 20 CAD

🔍Деталі: surl.li/tqlwz 


Comments


bottom of page