top of page
Фото автораLina Doroshenko

Афіша Калгарівщини #002 - 03-07 травня 2024

Оновлено: 6 трав.

Фільм "Я і Фелікс"

3 травня, 19:00-21:00


Про захід. Це екранізація романа-бестселера «Хто ти такий?» Артема Чеха. Історія розповідає про відносини між дітьми та дорослими, які розірвані тривожними 1990-ми в Україні. Хлопчик Тимофій знайомиться з дивним чоловіком на ім'я Фелікс. Він — ветеран війни в Афганістані, у нього ПТСР, і він любить музику. Фільм ітиме українською мовою з англійськими субтитрами.


📍Де: Globe Cinema, 617 8 Ave SW

🎟️Умови: 27,48 CAD/ Загальний вхід (місця за принципом "хто перший прийшов")

🔍Деталі: http://surl.li/tilkq


 

Інформаційна сесія від CUAET до PR

4 травня, 10:00


Про захід. За підтримки Конгресу українців Канади в Калгарі пройде зустріч з представниками канадського парламенту. Депутати Том Кмієц та Грег Маклін розкажуть новоприбулим про шлях від CUAET до PR.


📍Де: Центральна бібліотека, 800 3 St SE, кімната 3-16В

🎟️Умови: без оплати та реєстрації

🔍Деталі: http://surl.li/tipxz


 

Зустріч чоловічого бізнес клубу про вибір страхової компанії для авто

4 травня, 10:00-11:00


Про захід. Практик з канадським досвідом Микола Маркін розкаже, за якими критеріями обирати страхову компанію, як діяти у разі ДТП та поділиться маленькими лайфхаками.


📍Де: 800, 6th Ave SW

🎟️Умови: безкоштовно за реєстрацією

🔍Деталі: реєстрація за посиланням – t.me/+YBL_C_qMbCQ3YWZi


 

Smart U Quiz

5 травня, 14:00


Деталі. Команда любителів вікторин влаштовує Smart U Quiz. Для тих, хто не знайомий з форматом – це командна інтерактивна гра, в процесі якої команди, до складу яких можуть входити від 2 до 8 людей відповідають на різноманітні питання. Тут не важливо мати червоний диплом з філософії або ступінь магістра з точних наук. Головне – почуття гумору та гарний настрій, щоб весело провести час.


📍Де: Hudsons Canada's Pub, 1201 5 St SW

🎟️Умови: 35 CAD з гравця, або 30 CAD зі скріншотом репоста події. Необхідна реєстрація.

🔍Деталі: форма на реєстрацію – surl.li/thchz


 

UCAN Radio Night. 2.0

5 травня, 18:00–23:50


Про захід. UCAN Radio влаштовує вже другу вечірку з батлом піаністів. Перша музична дуель зібрала понад дві сотні українців, які разом співали українські та світові хіти, підтримували музикантів та веселились від душі. Цього разу будуть музичний батл між українськими і канадськими піаністами, старі та нові пісні від гурту "Skazhena Konyaka" та невпинні танці до опівночі. Окрім співів організатори обіцяють справжню битву на яйцях до Великодня. Подарунок для переможця – романтична подорож до Банфу на двох.


📍Де: Aussie Rules piano bar, 1002 37 Street SW

🎟️Умови: 24 CAD

🔍Деталі: http://surl.li/tilfo


 

Купівля житла в Калгарі – для українців з CUAET

7 травня, 18:00–20:00


Про захід. Досвідчений ріелтор Олена Собкович допоможе розібратися, як українцям, що приїхали по програмі CUAET, купити власне житло в Канаді. Ви отримаєте відповіді на питання про ціни, тенденції та прогнози ринку нерухомості, отримаєте покрокову інструкцію та детальний перелік необхідних документів. Окрім того, ріелтор допоможе створити персональну покрокову стратегію, яка дозволить купити власне житло в Канаді.


📍Де: 3553 31 St NW suite 290

🎟️Умови. Івент проходить за системою Pay-what-you-want. Ви можете заплатити за квиток будь-яку суму на власний розсуд. Всі кошти буде скеровано організації Canadian Brigade for Ukraine, яка передать їх на допомогу Україні.

🔍Деталі: http://surl.li/tilej

45 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page