top of page
Фото автораLina Doroshenko

Афіша Калгарівщини#003 - 11-19 травня

Оновлено: 27 трав.


Зустріч Жіночого бізнес клубу 

11 травня, 11:00-12:00


Про захід. Цього разу в жіночому клубі обговорюватимуть сімейне право в Альберті. Спікер Альона Ковальчук з Legal assistant FC&Z Family Lawyers розкаже про цивільні стосунки, шлюбний та після шлюбний договори, опіку та піклування, а також торкнеться теми розлучення та партнерської підтримки. 


📍Де: 800, 6th Ave SW

🎟️Умови: безкоштовно, необхідна реєстрація

🔍Деталі: реєстрація за посиланням – surl.li/tldxj


 

Дискотека 100% Ukrainian blues & yellow Gulba

11 травня, 21:30-02:00



Про захід. Дискотека для любителів нічних клубів та запальних вечірок. Дрес-код паті – синьо-жовті костюми або вечірні сукні. Українські хіти та популярні танцювальні треки міксуватимуть DJ Sakaev та Dj Choki. Організатори обіцяють конкурс на найкраще вбрання та благодійний аукціон для збору коштів на допомогу Україні.


📍Де: Rose luxury lounge, 628 8 Ave SW

🎟️Умови: раннє бронювання – 15 CAD, звичайна ціна – 20 CAD 

🔍Деталі: surl.li/tleha 


 

Святкова хода до Всесвітнього дня вишиванки

16 травня, початок о 18:00



Про захід. Конгрес українців Канади в Калгарі влаштовує святкову ходу до Дня вишиванки, який святкують щороку у третій четвер травня. Якщо у вас є вишиванка, долучайтесь до ходи. У точці збору планують зробити загальній знімок у формі карти України, а далі участники рушать ходою по центру міста.


📍Де: точка зустрічі – East Village (618 Confluence Way) біля Music Pavilion

🎟️Умови: без реєстрації

🔍Деталі: surl.li/tldvm 


 

Сніданок з білими ведмедями у зоопарку

18 та 19 травня, 08:00-11:00



Про захід. Двічі на місяць у зоопарку Калгарі влаштовують сніданок. Це захід для всієї родини, який проходить зранку до офіційного відкриття зоопарку. У відвідувачів є унікальна можливість відвідати зону дикої природи на світанку. Тут розказують про білих ведмедів, а щасливчики можуть спостерігати за ранковими розвагами Баффіна та Сіку. Після прогулянки зоопарком, яка зазвичай триває 90 хвилин, гостей запрошують на "шведський стіл" зі свіжими фруктами, млинцями та іншими смаколиками. 


📍Де: Calgary Zoo, 1300 Zoo Rd NE

🎟️Умови: Квиток для дорослих (16+) – 79 CAD, діти від 3 до 15 років – 61 САD, діти до 2 років вхід безкоштовний. У вартість квитка не входить парковка, яка додатково обійдеться у 13 CAD

🔍Деталі: http://surl.li/tlefi


 

Концерт Вадима Красноокого

19 травня, початок концерту о 18:00



Про захід. В рамках великого туру Канадою фронтмен гурту MAD HEADS Вадим Красноокий завітає до Калгарі. Щоб зібрати гроші на покупку дронів для ЗСУ, музикант виконуватиме наживо відомі хіти ("Надія є", "А я на морі", "Дубки", "Пісня світла") та нові композиції, які встигли полюбитись багатьом ("Світло всередині нас", "Ми українці, ми можемо все" та інші). 


📍Де: 704 6 Street NЕ, Assumption of the Blessed Virgin Mary Ukrainian Catholic Church

🎟️Умови: раннє бронювання – 39,24 CAD, звичайна ціна – 49,83 CAD, дітям до 12 років – безкоштовно

🔍Деталі: surl.li/tlehv


Commentaires


bottom of page